omg varför ja.

Hemma nu :) igen asså, jag har ju varit på tävling nu på morgonen, åå fan vad dåligt det gick. Eller jag vet inte riktigt för att på förträninegn så gick det skit bara med hiop och tumbling. Sen på tävlingen så har vi hopp först ut  jag kör en bra sträck sen så ska vi skruva, jag är sjukt nervös och skakar innan. jag springer och vet precis vad jag ska göra, sen så när jag hoppar så minns jag inget bara att hela publiken låter ååooh och sen så ligger jag på mattan på ryggen. så ajg ahde ingen aning om vad  jag höll på med när jag skruvade. Jag ahr aldrig ramlat förut aldrig någonsin, så ska detta hända mig och just på rm. Jag bröt ihop totalt, fy fan vad jag grät. DEt är inte helt okej, och appsolut att det händer mig. -jag skulle klara att innan jag slutar på gympa så skulle jag aldrig ha fallit på en tävling, men det gjorde jag nu. tuff luck, så är livet. Så det känns som om det är mitt fel om vi ej kommer till final.
Tumbling och dansen gick bra men vi hade ett tillf all på hopp och ett på tumbling annars var vi skit duktiga. jag sitetr nu och väntar på beskede om vi ahr kommit vidare eller ej, till final. För att det är tre pooler med tio lag i varje ungefrä. Vikomm femma i våran pool, så vi kanske har en chans för dem andra lagen måste köra dåligt, vilket vi hopaps på :D
8.00 på tumbling, 7.00 på tumbling och i hopp 7.45. Så vi får se

nu ska jag kolla på Andra avenyn och sedan duscha så vi höres och synes :D

<33


Kommentarer
Postat av: emelie

varför har du skrivit 8.00 på tumbling och sen 7.00 igenpå tumbling:/ andra gången du skerv timbling ska det väl stå fristående :P höra att tove va där;)

<33

2010-04-24 @ 17:59:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0