Ifall jag hade vingar skulle jag vara borta.

ifall jag ahde vinagr så skulle jag bära av till molnen när allt blev jobbigt. När ,man inte vet vad man ska säja eller göra, då skulle jag flyga iväg. För man vet aldrig hur det kan bli, man vet aldrig hur det är att göra grejer om man inte testar. Som tillexempel, du akn inte lyckas om du aldrig misslyckas. Men om jag hade vingar så skulle jag nog bo uppe i himmelen. Jag skulle flyga runt och bara njuta av friheten och av att kunna tänka fritt. Skulle kunna skrika eler kraxa hur högt  jag ville och ingen människa skulle veta vad jag sa. Förutom mina fågel kompisar men med dem skulle inga problem inträffa.

Jag har kommit framm till att jag är bra på att hjälpa andra, bra på atta lyssna och finns alltid  där. jag vill ofta vet varför och hur ´folk tänker och så, men när jag själv ska berätta så kan jag oftast bara prata genom tårar.
Kan inte förklara varför jag tycker så eller varför jag tänker så eller sådant. Jag hatar att prata om mig själv eller att hela tide få hjälp eller att det alltid gäller mig.
Jag kan lägga bort mig själv helt och hållet bara för att hjälpa andra. Jag älskar att trösta och hjälpa mina vänner, jag finns alltid där för dem. och det är nog en grej som är störst och starksat hos mig, att  jag är väldigt hjälpssam och ödmjuk. ajg kan sätta andra perosner frammför mig själv och det är precis vad detta skolår och denna termin ska gå ut på.
Det är slut på tjat och skit om mig själv, iallfall så alla andra hör, jag kan gråta på mitt rum i timmar och bara jämra mig och skriva grejer. Men gnäller aldirg eller visar för dig att jag är ledsen.

Mina tårar är bakom lås och bomm när jag är med folk jag gillar, det enda osm finns hos mig är ett leende, ödmjukhet och en helt underbar vänn.
Så lets open our hearts for me baby, Iam always here for you.

Nu ska jag lägga in lite kläder i garderoben och sedan lägga mig och läsa.

hasta lavista babys. Dream about me tonight :D <33




ÄR ALLTID GLAD :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0