jag vet inte

Just nu så vet jag ingenting känns det som..
Mina betyg rasar neråt känns det som, jag kan inte nöja mig med G för det tycker jag suger. fick 4 G förra termin och jag fick helt enkelt panik, för tyckte det var så dåligt. Gymnastiken går väll sådär just nu, jag kan verkligen inte sluta jämföra mig med vad alla andra kan och inte kan. Vill verkligen inte att det ska vara så, men så är det !!
Jag har typ världens mest störda hjärna för jag jämför mig med andra vad det en gäller, jag kanske inet visar det för folk men så är det!. Jag kan typ ingenting inom skolan, typ ingenting.
Ja jag jämför mig med  folk från 9-20 om hur dem ser ut. Jag är avundsjuk på 20 årinagr för hur dem ser ut och till och med min syrra. ^hon är 9år 9 !!. Jag önskar att jag inte skulle se på mig själv så dåligt som jag gör men det går bara inte att sluta!. Jag trakar ner på mig hela tiden och det är inte helt okej men det går inte att sluta.
Mina vänner tror att jag kommer träna ihjäl mig, men vafan dör jag så dör jag men då är jag iallafall vältränad i graven.
Ja nu ska jag försöka plugga lite för imorgon så har man tydligen musikprov och ska göra projektprov 20 hmm det kommer ju gå åt helvete!!

Puss ♥♥




Kommentarer
Postat av: Fanni <33

Ja då :) tack din header är fett najjs den me :D

Hare bra <3

2010-03-07 @ 18:59:06
URL: http://alltidfanni.blogg.se/
Postat av: sarah

haha taack ! <3

2010-03-08 @ 11:25:35
URL: http://sajse.blogg.se/
Postat av: Louise ♥

Okej ;) Jag hejar på Clauida =] <3

2010-03-08 @ 16:54:50
URL: http://misslf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0