gnäller massa

Har kommit framm till att jag gnäller som fan på denna blogg :)
haha xD Nej uscha på mej! Det är inte helt okej. Jag måste börja leva för mig själv och ingen annan.
Ja uscha på mig!!!

Nu ska ni få se ett inlägg osm jag skrev i oktober, Som höjde allt hos mig. Men nu undrar jag avrt har det tagit vägen nu? Typ borta! Ja detta ska fixas
Pus








ett gammalt inlägg typ i början av oktober :)

Jag älskar att vara jag, fatta vad bra jag är. asså liksom det finns ingen annan som är som jag. Jag är speciell för att just jag är på ett speciellt sätt. Jag är jag genom att vara glad posetiv snäll och omtänksam så är det Mickis. För ingen kan  vafra precis som ja, visst dem kan sträva efter att vara som jag genom att bry sig om alla. Men det spelar appsolut ingen roll, jag är jag och ingen kan bli precis som jag. Jag säjer inte att jag är bäst eller någonting, för alla personer är unika på precis sitt sätt.

Det är någonting som har vänt på bara 4 veckor ungefär. Mitt självförtroende höjdes typ 50 meter, från att ha varit på botten och allting var skit. Ville inte stiga upp på morgonen, det var menningslöst och jag ville inte alls.
Men nu ahr jag hittat hur jag är, jag är en person som är omtänksam tänker på alla men även mig själv. Jag ahr hittat mitt nya jag. Jag fick höra bara under denna helg att jag var en underbar och fantastiskt person. Jag var en glädjespridare och en solstråle. Sedan fick jag även höra att folk ser mig som en storesyrra till dem. För att jag tar hand om den och bryr mig. Alla dem orden träffade mig direkt i hjärtat och jag bara slog upp i ett leende.

Det var precis alla bra grejer som jag behövde. Jag behövde umgås med mina underbara vänner, vilket jag gjorde i falun. Sen så behövde jag även få höra sådana underbara ord till mig. Ja så nu ska jag vara en glad och posetiv person till er alla. Jag ska inte bråka, jag ska inte säja onödiga kommentarer. Jag ska bara vara precis som jag vill vara och precis som personer ser mig.

Nu jävlar har jag startat mitt nya beteende. Eller det har alltid funnits hos mig, men när det mesta har löst sig hos mig, då sken den där glada tjejen framm. Det känns underbart att jag har insett så mycket om mig själv.
Det är inga tunga ord eller grejer som tynger ner mig själv. Det är bara glädje om allting.
Jag vill verkligen tacka personerna som har funnits hos mig lyssnat, svarat och bara skrivit underbara grejer.

Det betyder verkligen så sjukt mycket för mig.

Ja nu jävlar ska ni få se på mig!! Ni kommer få en sådan jävla underbar vänn, som ni kanske alltid har haft. Men nu skiner jag framm.
Som ett skott från himlen kommer jag!! :D

haha puss på er alla söta. !!
Jag älskar mig själv och alla er! <3


här är jag!! :D En underbart glad tjej som srudlar av energi!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0