amazing day

hellue ¨
Idag så ahr man inte kunnat plugga mycket alls i skolan. jag ahr avrit så jävla trött och min koncentaration ahr varit på noll om inte mindre :D Men jag får ta igen det imorgon på HEMSTUDIEDAGEN!!!
'ha´hah då ska man bokstavligt talat läsa ihjäl sig i kemi boken och bara plugga plugga.
Ja idag så fyllde bästatse mira år, och jag mandiz, fiah och elin firade henne efter skolan. Först hem till mira och åt en god tårta, med rosa grädde. Sedan så åkte vi till pizza hut och käkade där. Seriöst vi komm typ dit vid halv fem och komm inte där ifrån förns halv sju :D. Så vi satt där i två timmar. Men först var vi helt ensama och sen när vi skulle gå så komm det massa folk. haha ja det  var underbart och roligt. Det var massa skratt och tårarna spruttade för att man var så glad :)
Vissa vänner lyser upp ens vardag. ja sedan så tog jag och fiah en promenad hem :) Det var mysigt att promenera med henne i höstdunklet. Vi snackade och hade det mycisgt, måste börja gå med henne mera :)
Bra motion om mna har tråkigt.
'
Bilder kommer imorogn.


ja nu ska jag kolla klart på house och sen får vi se.
För jag är trött och behöver verkligen tänka just nu.
Känner mig så konstig och allt är fel.

Godnatt på er. <33


Kommentarer
Postat av: jennpenn

de är dom som just nu får mig att känna mig helt off. har inte så många känns de som, inte ens den människan jag älskar av hela mitt hjärta ( nicklas ) inte ens han får mig att må bra. och de här suger, men jag är inte deprimerad eller ledsen, jag älskar ändå mitt liv eller nej asså älskar liksom hur jag är på nått sätt. men inte hur allting runt mig är! :( <3<3

självklart :) <3<3

2010-09-28 @ 21:39:52
URL: http://ilyn.blogg.se/
Postat av: Ämah

Sv: Aaaaawh, tack älskar dig meeeed <333333

2010-09-28 @ 22:20:32
URL: http://fjockern.blogg.se/
Postat av: Helin

Fin blogg. Besök gärna min och följ den ifall du vill :)7o

2010-10-06 @ 07:08:44
URL: http://helinns.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0