Gymnastik

hellue hemma från tjejernas träning för typ en och halvtimme sen. Men jag städade lite i rummet och så, sen så komm jag hit :D Tjejerna var duktiga på träningen dem gjorde flyver och frivolter och sedan lite blandade saker på tumbling.
Det är ganska månag av mina vänner som ska sluta ahr jag insett. Det är inte helt okej, eller om man känner att gympa inte är kul längre så ska man ju inte fortsätta. Men man måste säja det till mig först för annars så kommer jag att vara kvar där ensam som en av dem större gymanstern lovar :(. Det vill vi inte eller skulle inte h ngt imot det precis men endå. Ja ja, imorgon är det skola igen, ska plugga gärnet det behövs. bara 6 veckor och 4 dar kvar till avslutningen ahr räknat. Så är det fokus i skolan allt måste bli perfekt :D
Nu ska jag göra lite styrka duscha och sedan sussa.

puss <33


En shjyst kille som vi mötte i falun.


Några andra kilalr från falun också skjysta :D


Underbar kväll med brudarna :D Saknar att inet kunna umgås med dem dygnet runt.


Kommentarer
Postat av: C E C I L I A ♥

Sv: Hihi tack så mycket :D

Åh vad kul! Ja, det var verkligen jättekul på Restaurangen. Men riktigt stressigt, fick ont i fötterna sen och det var mycket spring!



Vi får se hur det blir, jag har en studsmatta på landet där jag brukar volta och så :) det är där jag har lärt mig nästan allt. Så jag ska lära mig att göra bakåtvolt i sommar ;)

Kram <33♥



2010-04-26 @ 22:04:14
URL: http://ceciliaasvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0