i don´t have time for this shit,

Ja det är så allt ligger till just nu.
Jag ahr inte tid för allt skit som jag måste/ håller på med i mitt liv. Eller allt är ju inte skit och dö tråkigt men allting är inte heller jättekul. Ja jag måste göra klart min engelska till på torsdag och imorgon så ska man liksom ha bild och sen på torsdag så har man lite tid för att plugga, för att vi har idrott och inge mera. Jag ska hinna fixa min spanska och svenska och samtidigt fokusera på Matten, det är väldigt mycket för mig på en gång. Jag ska samtidigt kunna fokusera på min träningar för på Onsdag och Torsdag ahr vi utagning på vem/vilka som får köra dem olika varven. Visst det kan ändras men man vill ändå kunna slå sig in på vissa varv. Eller alla 4 varav j av 6 vill jag vara med på plus dans.
idag ahr man plugagti skolan, hann skriva färdigt min tekniska rapport, gjorde klart min labb och fick reda på precis vad jag skulle  göra i engelska och svenska. Så nu är det väll bara att sätta igång.
Tror att det blir plugg av Engelska ikväll men är inte helt säker, vi får se hur mycket jag orkar.
Ska ta och leta reda på min kära mobil som ligegr någonstans, sen ska jag väll hämta något och dricka och sen får vi se.

Godnatt på er alla när det nu blir.

Ja puss och kram skummbannan. ♥♥


sexig bild på mig :p


Kommentarer
Postat av: bella

sv: Hehe nej, jag springer med min pappa :$(a) Men jag tycker det är skönt att inte springa ensam, för jag springer mycket bättre om jag har någon som peppar mig.. xD<3

2010-03-31 @ 15:23:42
URL: http://bellaww.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0