så här blir mitt 2013

enligt vecko revyn så blir mitt 2013 såhär!
Det hoppas jag på, för det låter ganska lovande. 


Skytten

22 november – 21 december

Året överlag: Många Skyttar har upplevt stora förändringar i sitt kärleksliv under 2012. Det kan ha varit relationer som tagit slut eller nya insikter om vad ni söker i en relation. Troligen känns det därför skönt att höra att 2013 blir ett år för nystart i kärlek. Genom att lära känna sig själv hittar Skytten stabilitet för att börja flirta, vara romantisk och kreativ.

Kärlek: I februari vaknar en ny period där du vill förverkliga dig själv genom kärlek, något du känt ett stort behov av under en längre tid, men inte riktigt kunnat göra. De individer du drar till dig nu är färgstarka och speciella, och kanske tappar du bort dig själv lite i allt spännande som händer. Å andra sidan kommer du närmare den här personen än någon annan tidigare.

Mest romantiska perioder: Februari har stor potential att bli högst romantiskt, och mitten av mars kan ge en hel del både hetta, passion och fart. Häng med i svängarna, i mitten av maj slår det till igen och det med råge. Sista helgen i maj blir minst sagt magisk. Juli lovar både värme och chans till stora känslor, medan slutet av augusti blir mer balanserat och ömt. I slutet av oktober kan det bli både en hel del sweet love och en hel del drama – utan att du tycks röra en fena.

Jobb och skola: Ekonomiskt sett har du kanske aldrig varit så uppstyrd och stabil som nu, och samtidigt känner du att andra saker i ditt liv inte alls lever upp till vad du föreställt dig om ditt vardagliga liv. Du saknar frihet från livets praktikaliteter och en bra idé är att planera in saker att se fram emot. Det här året bär inte med sig några stora förändringar inom det här området, utan är snarare upptakten till ett djupare begrundande av vad du vill göra med din framtid.

Resor, flytt och förändringar: Du har så lätt att uttrycka dig kreativt under 2013 att andra kan börja undra vad du egentligen äter till frukost. Förutom att ha ett rikt romantiskt liv är du redo att skapa, förverkliga, utforska och undersöka. Men trots allt detta är det lite svårare för dig med att känna dig lugn inombords. Det här året lever du verkligen upp till bilden av Skytten som en äventyrlig sökare. Låter kanske lite jobbigt, men är faktiskt värt att njuta av.

Fokusera på detta år: Din kreativitet, vänner och romantik. Njut av den stabilitet du har och försök locka fram dina stora framtidsplaner.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0