sweden sweden

Jävla skit!!!!!!!!!!!!!!!1

 

Nu så ha rman suttit och kollat på den där jävla matchen. Jag satt med fredagsmys framme på bordet och  Sverige tröjan var även på! Jag tyckte Sverige kämpade på men tappade det i slutet, ibland blev man såhär för i helvete skjut!! Hur fan kan du missa här, vad fan gör du! Det är ju lättare att säga saker än att göra dem själva men men ;) tyvärr så kom inte Sverige någion vart i denna Em, men vad hade vi förväntat oss. bra kämpat Sverige!

 

Idag har man annars varit och köpt hårfärg och gymmat! Yes jag var tillbaka i gymmet efter en veckas vila och fy fan vad skönt det kändes! Nu taggar jag till och ska kötta gärnet till Italien! kan ni fatta att jag drar till italien med mina underbara fina köttandes gymnastik grupp om 21 dar! Om precis 3 veckor så drar jag! Så nu är det dags att komma i form, dags att ta i med hårdhandskarna så att man är fit for fight när det gäller. Vem fan vill åka utomlands och inte vara nöjd? Iallafall inte jag. Jag vet precis vad som krävs så nu är det bara kött som gäller! 70% av vad som  sker på kroppen är vad som sker i köket som avgör. Sedan så säger man även att förra månadens diet är denna månads kropp, vilket är så sant!!

 

Sen undrar jag avd det här är för nytt blogg.se, jag blir förvirrad och fattar nada! haha xD  jag är redan förvirrad och blir det ännu mera nu. Men men. 

 

Jag vill iallfall önska er en br ahelg!!

 

puss!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0