varför!

Varför ska just mitt liv vara såhär?
Hur kommer det sig att jag är den där tönten i skolan som är för snäll och allt. Jag undrar hur jag skulle var om jag avr den där populära tjejen som alla ville vara kompis med? Mina kompisar säjer att dem inte skulle gilla mig då, för då skulle jag inte vara jag. Jag undrar ofta varför folk gilalr mig och vad dem gillar med mig? Man skulle lika gärna kunna hata mig och inte alls vilja vara kompis med  mig. Det är så orättvist att vissa personer är den där som alla följer egfetr och vill vara med. Att vissa är den där söta tjejen som alla gillar och vill vara med. Jag ahr månag kompisar som är speciella på sitt sätt, men jag då? Jag är inte speciell om jag frågar någon varför dem gillar mig. Så får jag ofta till svar att jag är snäll och söt. Det är ingen personlighet, ååå !! Jag kan tydligen aldrig nöja mig med någonting!
Jag vill ha allting som alla andra har. Jag vill ha den personens kropp och personlighet, jag kan helt enkelt inet nöja mig med mig själv. Jag blir så trött när alla smala personer säger att dem är tjocka, hur känner jag mig då? Liksom när folk som är smalare än mig ska banta, då gör jag det ändå mer. Ja men livet kan inte vara perfekt, även om man skulle önska det.



hannah och jag i höstas Gammal bild (driver :D <3


Kommentarer
Postat av: Emma

okejokej<3, trevligt.



2010-03-14 @ 10:50:41
URL: http://eemmalindholms.blogg.se/
Postat av: bella

Mickis, du är perfekt som du är. Jämför dig inte med andra, varför skulle de vara bättre än dig? Och snäll och söt är visst en personlighet, en väldigt bra dessutom. Hellre några få vänner som accepterar en för den man är, än många ytliga som bara är med en för status <33

2010-03-14 @ 11:20:38
URL: http://bellaww.blogg.se/
Postat av: mathilde

fin blogg :).

2010-03-14 @ 11:34:56
URL: http://mathildemedm.blogg.se/
Postat av: Runa

Jag gillar dig iallafall för att du är snäll,rolig,jätteomtänksam och snäll, du är jättespeciell asså du bryr dig om alla <3 Du är inte tjock <3 Och du är jättesöt vad nöjd med dig själv <33 puss!

2010-03-14 @ 11:51:42
URL: http://runizen.blogg.se/
Postat av: Runa

Sv: Kanske inte men om jag hade tyckt du var tjock så skulle jag inte hållt på och sagt flera gånger att jag inte tycker du är tjock, för jag menar det jag säger jag tycker inte du är tjock<33

2010-03-14 @ 17:15:38
URL: http://runizen.blogg.se/
Postat av: mathilde

tack :).

2010-03-14 @ 17:44:33
URL: http://mathildemedm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0